Studiekreds – dansk

| 0 comments

BORDET RUNDT

Bordet rundt – vi tog en gennemgang af dagsordenen fra forrige møde. Folk oplevede mange frustrationer omkring AppleTV’s. Blandt andet oplever mange lærere daglige udsving i netforbindelsen rundt omkring på skolen. Trods udskiftninger og opdateringer, smides vi fortsat af nettet i stueetagen, hvilket medfører problemer i forhold til fremvisning af dagens arbejde og planer for børnene.

NATIONALE TESTS OG IPAD

Vi vendte også Indskolingens afprøvning af iPad til nationale tests. Her blev fordele og ulemper gennemgået. Blandt andet oplever vi, at fordele ved at testen læses op via Ipad’ns programmer. Vi oplever ulemper ved at skærmbilledet er for lille. Ved justeringer skal man løbende justere tilbage til fuld skærm, da man således skal have det fulde overblik. Vi er enige om at iPad’en kan sagtens anvende til testen – fremfor pc’ere. OBS! iPad en skal være fuldt opladet inden testen går igang. Vi oplevede at brugen af hjælpeprogrammerne til testen er vellykket.

IPad’en skal være sat op til at læse op i:  Indstillinger -> generelt -> tilgængelighed -> læs op.

OPDATERING – MÅNEDLIGT AF IT-PERSONALET

Vi vendte skolens løbende tjek-up på iPad’ns tilstand. Heriblandt børnenes behandling af iPads hjemme og i skolen. Vi gennemgik covers, opdateringer i AppStore , rengøring, antal private apps (max 40 apps i den private mappe) m.m.

UDLEVERING AF IPADS TIL NYE ELEVER

Vi vendte ligeledes fremgangsmåde i forhold til nye elever på skolen og udlevering af iPads.  Her var der et ønske om, at der sammen med iPad’en fastgøres en brugsanvisning  hvordan man gør med hensyn til nedlukning af hjemmesider, rengøring – hvad må man, og hvad må man ikke rengøre med m.m. Denne brugsanvisning skal udleveres sammen med iPad’en når denne udleveres til børnene ved skolestart.

Skriv et svar

Required fields are marked *.