Studiekreds Dansk

| 0 comments

I 6. klasse er det en frustration. Der er opstået problemer med at videresende til showbie. Problemer kan skyldes at iPads ikke er opdateret. Der ønskes kursus for eleverne. Det har senere vist sig, ifølge IT-vejleder, at problemet skyldes Showbie ikke har opdateret deres app til IOS7. Der er flere apps, der fejler.

Mellemtrinet: der ønskes ensretning med hensyn til skriveprogram. Det være sig Pages, Google Drev. Hvis det bliver Google Drev, skal vi så stadig brug Showbie?

 Indskolingen har fået ensrettet apps. Der er oprettet en mappe på hver enkelt elevs ipad, hvor fra de voksne løbende henter apps fra i takt med de introduceres. På den måde undgår vi, at iPads skal omkring it vejleder, når eleverne ruller videre.

Vi har forbudt kode i indskolingen. Der er aftalt, at baggrundsbilledet skal være et billede af eleven selv.

Frustration: Apple tv tager lang tid at tænde, umiddelbart længere tid i stueplan end på 1. sal.

I Midgård oplevede vi forleden at vi blev “smidt af” seks gange i løbet af en filmsekvens på tyve minutter. Generelt problem at vi jævnligt bliver smidt af ved fremvisning. IT-vejleder er sat på sagen

Nye investeringer af apps i indskolingen: happilæser, little story Creator, skriv nu, vokaljagten, søde ord, – vi vurderer om der skal investeres i alle til eleverne. Vi afprøver Little Story Creator til den ugentlige opgave i hemmelige lektier.

2.kl skal til nationale prøve test og vi anvender iPad’en. Fordelen er, at eleverne kan få hjælp til at få læst op. Vi evaluerer næste gang.

Der er et ønske om, at vi selv kan opdatere, hvis en enkelt elev eksempelvis har slettet en app eller andet. Det forhaler tingene, at vi altid skal om IT-vejleder. Indskolingens lærere har fået et Apple-id til gratis apps.

Apps omtalt i dette indlæg

happi lsc V4HttpAssetRepositoryClient-mzl.bxrljkfb.png-2140644812160968303.175x175-75 vokaljagt sde-ord-1-1-l-124x124

Skriv et svar

Required fields are marked *.