3. Studiekredsmøde dus

| 0 comments

Apps

Nete har lavet en bog i write reader, som er et skriveprogram, der understøtter den første stavning. Det vil vi i Dussen kunne bruge til at børnene kan lave lave bøger, om det de oplever.
Ninna har set på en apps, der hedder popplet. Vi vil bruge det til at dokumentere med. F.eks. til O-lektionsdage kan vi bruge app’n til at lave tekstbobler til billeder.

Dropbox

Vi har afprøvet dropbox med forskellige beskeder til hinanden. Det fungerer fint. Vi vil forsøge at få Vores IT-vejleder med til vores næste studiekredsmøde, for at give os en introduktion i dropbox. De spørgsmål vi mangler svar på er f.eks.:

– hvor sikker er dropbox?
– hvem er det lige, som kan se, det som man ligger ned i dropbox?
– hvordan åbner man forskellige filer, feks MED referat. Skal vi til at ligge referater ned i andre filer, således vi kan åbne dem på ipaden?
– inspiration til hvad dropbox kan bruges til.

Vi vil tænke iPad ind, i forhold til pædagogisk redskab i dagligdagen. Ved f.eks. at bruge den til at enkelte børn kan sætte sig og fordybe sig i forskellige opgaver, hvis vi fornemmer at de har brug for ro.

Vi kan se en mulighed for at tage ipaden med på ture ud i naturen. Her kan den bruges til dokumentation af oplevelsen, f.eks. kan man bruge write reader således at børnene samtidigt øver børnestavning. Vi vil spørge børnehaven om vi må låne ipad mini, som er mere “handy”at have med.

Skriv et svar

Required fields are marked *.