Forløb om Dinosaurer i Aalborg Zoo

| 0 comments

Dinoerne kommer!

Vi skal i uge 25 i Aalborg Zoo for at lede efter Dinosaurer. Vi har nemlig hørt en lille flyveøgle synge om, de gemmer sig rundt omkring i haven.

Vi har på forhånd tilrettelagt en hel dag i Aalborg Zoo for hele landsbyordningen, hvor omdrejningsfaktoren er informationssøgning i hele Zoologisk have med Ipad’n som info-bank.

Eleverne vil få en kort intro til emnet i form at en bog i iBooks. Indholdet er taget fra de infostandere der er rundt om i Zoologisk have. For at tilgodese hele landsbyordningen er der både skrevet tekst og denne er også mulig at få oplæst. Denne bog kalder vi infobogen (Dinoerne kommer).

Den anden bog er en elevbog. Ideen med denne er at eleverne henter den ned i Book Creator og kan tage dem med i Zoo og bruge denne som afsæt til at samle informationer. Vi kalder den for elevens bog.

Vi har sat rammerne om hvordan eleverne skal behandle data og hvordan de skal formidle den i deres, elevens bog. Det er dog frit op til eleverne hvilke former for medie de vælger at bruge i bogen. Book Creator kan jo rumme næsten alle typer medier.

Hvis andre planlægger tur til Zoologisk have mens dinosaurerne er der, er I mere end velkomne til at bruge disse bøger. Bøgerne er i formatet .epub

Elevens bog

Elevens bog

Dinoerne kommer

Dinoerne kommer

Skriv et svar

Required fields are marked *.