Studiekreds, dus. 2. Møde

| 0 comments

 

Vi er begyndt at bruge appleTV til at vise naturprogrammer osv. op på storskærmen.

NP vil sørge for at Dussen betaler for App’n minecraft (45 kr), da de, som har gratis version ikke kan spille med dem som har købe-versioner.

Vi har brug for lidt hjælp til at komme ordenligt i gang med dropbox. Vi vil i den forbindelse rekvirere IT-ansvarlig til videre hjælp. I den forbindelse har vi et par områder vi vil vide mere om. Eksempelvis: Kan Dropbox bruges til referater for vores stuemøder? Må/kan der lægge fortrolige oplysninger på Dropbox?

Vi har taget en beslutning om, at i sommerhalvåret har vi en månedlig spilledag, i vinterhavåret to månedlige spilledag, hvor der er frit adgang til iPads. De regler vi vedtog sidst fungerer fint i hverdagen.

Nye/gode Apps siden sidst:

Bage dine egne cupcakes (cake og cupcakes chef).
Clash of clanes (strategi spil og mulighed for chat)
Jurassic park (spil hvor man foder dinoer og bygger sin egen park)

Vi diskuterer aldersgrænse for forskellige apps. Hvad gør vi som personale, hvis vi opdager et voldeligt spil på børnenes iPad? Vi snakkede om dilemmaet omkring, at børnene skal navigere rundt på internettet nu hvor det er blevet så let tilgængeligt. Dette sætter store krav til at de skal frasortere voldelige videoer osv. Her vil vi mødes med IT-ansvarlig for at høre hvordan vi griber dette an i fremtiden.
Vi skal have mere Info omkring hvor vi kan finde aldersgrænsen på forskellige apps.

Lektien til næste gang er at alle producerer en tekst i Pages og lægger det i dropbox. Dette gøres med henblik på vi vil bruge Dropbox som et samarbejdværktøj i voksenregi.

Skriv et svar

Required fields are marked *.